06-05-2008, 10:28:28 AM
tam 17.5 aşındayken gördüm onu istanbula arkadaşlarını ziyarete gelmişti.ben lisedeydim o sıra ve bi sevgilim vardı.neyse sevgilimle okul bitince ayrıldım zaten. ahmetse bana deli gibi aşık olmuştu ve sık sık istanbula gelip beni görmeye çalışıyodu.yiğenimle arkadaş olduğundan sürekli yiğenim benimle onu biraraya getirmeye çalışyordu.ben önceleri iyi anlaştım onunla ama hep kalabalık gezerdik.sonra kendisi bana açıldı ve beni sevdiğini söyledi.bense onu istemediğimi söyledim ve soğudum ondan.neyse akrabalarım araya girsede istemedim ben onu.neyse ahmet askere gitti uzun bi süre görmedim onu geldiğinde beni yeniden buldu.ablam görüşmüş onunla banada ısrar ettiler görüş diye.görüştüm pek etkilenmedim ama daha bi hoşuma gitmişti bu sefer.biz sık sık görüşmeye başladık.2 sene kadar sonra bende aşık oldum ona deliler gibi.ailesi akrabasıyla evlendirmek istiyormuş benimse bundan hiç haberim yoktu.benim nerdeyse çevremdeki herkes biliyordu onu.evime bile geliyodu annem çok severdi onu.biz eşya bakıyordukki öğrendim annesin beni istememe olasılıgını. annesi bi gün istanbula geldiğinde bizim eve geldi.çok soğuk bi görüşmeydi.daha sora bizi davet etti annem ben ve yiğenim gittik.çok soğuk bi karşılamaydı ve ahmet yoktu yanımda.gelmedi kardeşiyle aldırdı bizi.annesi abuk subuk ahmeti aşalayıcı laflar etti ve bizde akraba evliliği olur dedi.biz donup kaldık.getirdiğmiz hediyeleri bile açmadı.sora babası geldi oda aynı şekilde.biz evimize döndük şok bi şekilde.ve annesi benim yiğenime ahmeti akrabasıyla evlendirecegini sölemiş.ahmetin silahını bile saklamışlar kendisine zarar vermesin diye.yani o kadar çok sevdiğini biliyolar.ahmet babasına çok düşkün. babası 2 kere kalp krizi geçirdi ve 3 de kurtuluşu olmayacaktı.benimle evlenirse babasının kalpten ölmesinden korktu.ağladık biz 2 ay kadar.annem ahmete gel ben sizi evlendirim dedi.ama kabul etmedi.çok ağladım ben ahmette öyle tabi.çıkar yol bulamadık.babası evlatlıktan men ederim seni demiş.bende düşündüm ve onun pasf oldugunu ve benimle evleenmeyi beceremeyeceğini söyledim.ayrıldım ondan çok zor oldu tabi.çok ağladım üzüldüm.ama bitmesi gerekiyodu.yeni bi işe girdim ve bana ulamamasını sağladım.ailemi aramaya devam ediyodu.çok sever ablamı ve annemi.1.5 yıl ulaşamadı bana.bi gün duydum ahmet o kıla evleniyomuş.etkilenmedim pek artık onsuzluga alışmıştım.4 ay sora yiğenimdeyken o aradı. ben açtım telefonu .şaşırdı tabi görmek istedi beni.bi gün kahvaltı yaptık.benim ondan hiçbi beklentim yoktu.işten ayrılmıştım ve iş arıyodum.oda yeni iş kurmuş.evliiğinin facia oldugunu ailesinin zoruyla olduğunu ve onu görmemek için geceleride çalıştığını anlattı.ve evlendiği kızın ruh hastası oldugunu ailesini asla istemediğini.kan kusturdugundan bahsetti.şaşırdım.demek kız rol yapıyodu ahmetin annesine yaramak için meğer hiç sevmiyormuş.ahmet ondan bigün mutlaka kurtulucam dedi.alışmalısın dedim.evlendin artık..yk dedi asla alışamam.sık sık aramaya başladı beni.yanında çalışmaya başladım aşırı ısrarı üzerine.en büyük hatamdı benim.çok ilgileniyodu benimle her gün görünce aşkımız başladı yeniden.ve benim kabus dolu günlerim.bigün beni aradı kardeşi sabah. dedi babam vefat etti.biz memlekete gidiyoruz.öğrendimki babası geliniyle tartışırken ölmüş.(ilahi adalet)ahmetin dediği kadar varmış dedim.ahmetin kardeside bana keşke seninle evlenseydi.ondan nefret ediyoruz dedi.ahmet bu olay üstüne hemen boşanma davası açtı. ama kadın hamileymiş.yıkıldım duyunca.ölmek istedim.gcelerce ağladım.defalarca ayrıldım ondan olmadı bırakmadı beni.ev tuttuk biticek bu iş mutlaka sen benimsin bende senin dedi.asla bitmez bu aşk dedi.her mahkemede ben sinir krizleri geçirdim.ondan defalarca ayrıldım.15 gün en fazla ayrı kalabildik.hep buldu beni.başladık salya sümük gene.3 sene sürdü mahkeme.ben 2 sene kabus gördüm.pasiflora kullandım aylarca.o kadın aradı bigün ben açtım.içimde kalanları haykırdım ona.çünki ben ahmetle bekarken eşya bakarken. o aramıştı ahmeti ve ben tlfnu açık o benimle beraber yakında evlencez dedim.ama dinlemedi beni.ahmetin annesini yola getirdi.ayırdılar bizi.hepsini anlattım.kadın şok oldu.ağladım telefonda dayanamadım.içim yanıyodu.sevgilisi oldugum adamın şimdi metresiydim.neler çektim neler.en sonunda baktım olmuyo davada bitmiyo.kadın inat etti tabi..bende gene ayrıldım.çünki ahmet eskisi gibi hala pasifti.yapamadı beni hiç mutlu edemedi.şu an 26 yaşımdayım onu tanıdıgımda 17.artık yeter dedim. yalanları bitmiyodu ahmetin beni elinde tutmak için.bitirdim.2 ay daha ağladım.bi arkadaşımla düğüne gittim.5 ay kadar önce.orda birisiyle tanıştım.benden 3 yaş küçük harika biri.sık sık görüşmeye başladık.bana ahmeti unutturdu.yani en azından hayata yeniden bağladı beni.gözyaşlarım yerini kahkahalara bıraktı.şimdi onunla çok mutluyum.bikaç aya kadar evlenmeyi planlıyoruz.ahmete ne oldu diye merak ediyorsanız o hala peşimde.şu an hayatımda olan insan onu aradı ve beni rahat bırakmasını itedi.hatta buluştular.ama ahmet onada rahatsız etmeye devam edecegini sölemiş.1 ay sora bidaha aradı.hayatımdaki insan bi kez daha görüştü onunla ama bu sefer son görüşmemeiz dedi. ama ahmet yine beni rahatsız edecegini sölemiş.sanırım benii kaybetmeyi kabullenemiyor.bense hiç konuşmuyorum onunla.çünki hayatımdaki insan yani murat onunla konuşmamı dahi istemiyor.bana çok fazla sahip çıkıyor ve ahmetin asla yapamadığı birsürü güzel günler yaşatıyor bana.ona çok güveniyorum. çok akıllı ve kararlı biri.umarım ahmet bizi rahatsız etmeye devam etemz.artık akacak gözyaşım kalmadı. beni çok kere yıktı bi daha yıkmasına izin veremem....
alıntıdır
alıntıdır